AROUND TOWN

KOOP EN WIN

Around Town Shop & Win

Ook dit jaar zullen vele etalages in het centrum van Schiedam weer aangekleed zijn in IDDF-stijl en zal de ‘Shop en Win' actie terugkeren. Nieuw dit jaar is de unieke ‘Around Town Market’ op zaterdag 25 mei op de gezellige Hoogstraat.

Diverse gevestigde ondernemers en creatieve ondernemers van buitenaf, zullen met een kraam op de Hoogstraat staan. Daarnaast vinden er allerlei activiteiten plaats op de Hoogstraat en verschillende zijstraten.

SHOP & WIN!


In de periode van 17 mei tot en met 8 juni maak je kans op té gekke prijzen van schiedamse ondernemers. Waaronder 2 weekendtickets voor IDDF In Concert 2025!

Hoe werkt het?
Doe een aankoop bij één van de deelnemende winkeliers of bij één van de kramen op 25 mei. Bij een aankoop vanaf €25,- ontvang je een kaartje waarop je jouw gegevens achter kunt laten. Lever dit kaartje direct in bij de winkelier en je speelt automatisch mee voor fantastische prijzen.

Je kunt de deelnemende winkeliers herkennen aan de grote makelaarsborden op het raam, of aan de jeneverglaasjes in de etalages. De trekking zal bekendgemaakt worden op zaterdag 8 juni, alle prijswinnaars worden ook persoonlijk benaderd.

WIL JE OOK DE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN?