IDDF IN CONCERT


VRIJDAG 2 & ZATERDAG 3 JUNI 2023

DAVINA MICHELLE


VRIJDAG 2 JUNI 2023


Wie is… Davina Michelle?
In 2016 wordt Davina Michelle na een indrukwekkende Idols deelname opgepikt door productieteam ‘Sub Bass Music Group.’ Samen starten ze een YouTube kanaal. Op dit kanaal plaatst het team in eerste instantie covers om een fanbase op te bouwen, met de ambitie om eigen muziek uit te brengen. Een paar maanden later ziet wereldster P!nk Davina Michelle haar cover van ‘What about us.’ Zo reageert P!nk (tot ongeloof van Davina) in een viral video op de cover met ‘’Now I know how it’s supposed to sound’’ en “That's better than I will ever sound." Dit heeft veel teweeggebracht. Davina’s YouTube kanaal groeit in korte tijd explosief en heeft ondertussen tegen de 700K volgers en miljoenen views.
Muziek
In het najaar van 2018 doet ze mee aan het elfde seizoen van de tv-serie Beste Zangers. Haar versie van Duurt Te Lang (van Glen Faria) is een doorslaand succes. Ze wordt niet alleen de Nederlandse zangeres met de meeste weken op nummer 1, maar ook wordt ze de eerste solozangeres die de Top 40 met een nummer voor 11 weken weet aan te voeren.
Hoogtepunten
In 2019 is de cirkel weer rond. Ze mag namelijk optreden in het voorprogramma van P!nk op het Malieveld. Ze krijgt tijdens de uitzending van RTL Late Night met Twan Huys live te horen dat ze in het voorprogramma staat en vier maanden later opent ze P!nks show in Den Haag.

DAVINA MICHELLE


MIS NIKS!
VOLG IDDF OP DE SOCIALS