IDDF AROUND TOWN

ALLE INFORMATIE

Vind hier alle informatie over Around Town 2024 tijdens het International Dutch Distillers Festival.


Dit voorjaar vindt IDDF - International Dutch Distillers Festival - voor de derde keer plaats in en rond de historische binnenstad van Schiedam. De organisatie wil met het festival een ode brengen aan Schiedam, haar industrie en de rijke geschiedenis van de stad. Een stadsfestival in het thema gedistilleerd.


Binnen het festival bieden we natuurlijk ruimte aan Schiedamse distillateurs, maar ook aan distillateurs uit binnen- en buitenland. Op die manier brengen we de wereld van gedistilleerd, en gedistilleerdliefhebbers, naar Schiedam.


De komende editie kun je weer drie verschillende onderdelen verwachten, dat betekent extra genieten van culinair eten, swingende muziek, unieke culturele activiteiten en natuurlijk het beste gedistilleerd.


Het festival zal van start gaan met de IDDF Restaurantweek. In dezelfde week, van 24 mei tot en met 1 juni, vindt ook Around Town plaats. In deze week worden verschillende verrassende culturele activiteiten georganiseerd. Ontdek meer van de stad en al het moois en leuks dat Schiedam te bieden heeft. De activiteiten zijn veelal gratis toegankelijk en geschikt voor alle leeftijden. Bekijk per activiteit of hier een bepaalde doelgroep of entreeprijs aan hangt.


IDDF wordt afgesloten met het spetterende tweedaagse festival ‘IDDF In Concert’!


CELEBRATING DUTCH DISTILLERS DISTRICT
Het IDDF is onderdeel van de Dutch Distiller Months. Van maart t/m juni viert S'DAM het Dutch Distillers District met verschillende spraakmakende evenementen. Proef meer dan 100 verschillende soorten gins, jenevers, cocktails en mocktails tijdens het Jeneverfestival. Geniet van entertainment en ontdek verschillende rauwe locaties in de binnenstad tijdens het IDDF of bezoek Proef! De Plantage, een cultureel festival met food, cocktails, (klein-)kunst en activiteiten voor jong en oud.

MIS NIKS!
VOLG IDDF OP DE SOCIALS