IDDF IN CONCERT

ALLE INFORMATIE


Het IDDF - International Dutch Distillers Festival - vindt dit voorjaar voor de derde keer plaats in en rond de historische binnenstad van Schiedam. De organisatie wil met het festival een ode brengen aan Schiedam, haar industrie en de rijke geschiedenis van de stad. Een stadsfestival in het thema gedistilleerd.


Binnen het festival bieden we natuurlijk ruimte aan Schiedamse distillateurs, maar ook aan distillateurs uit binnen- en buitenland. Op die manier brengen we de wereld van gedistilleerd en gedistilleerdliefhebbers naar Schiedam.

De komende editie kun je weer drie verschillende onderdelen verwachten, dat betekent extra genieten van culinair eten, swingende muziek, uniek entertainment en natuurlijk het beste gedistilleerd.

Het festival zal van start gaan met de IDDF Restaurantweek. Tijdens deze week kun jij genieten van speciale IDDF-menu’s en entertainment bij diverse restaurants uit de regio. Ontdek deze week ook meer van Schiedam tijdens IDDF Around Town.

IDDF wordt afgesloten met het spetterende tweedaagse festival IDDF In Concert. Op dit festival geniet je van optredens van Nederlands beste artiesten. Daarnaast is er ruimte voor verrassende culturele activiteiten en kom je op het gebied van eten en drinken niets tekort. Laat je verwennen door de fantastische lokale restaurants en ontdek nieuwe smaken bij verschillende Schiedamse distillateurs. IDDF In Concert is een 18+ festival.

CELEBRATING DUTCH DISTILLERS DISTRICT
Het IDDF is onderdeel van de Dutch Distiller Months. Van maart t/m juni viert S'DAM het Dutch Distillers District met verschillende spraakmakende evenementen. Proef meer dan 100 verschillende soorten gins, jenevers, cocktails en mocktails tijdens het Jeneverfestival. Geniet van entertainment en ontdek verschillende rauwe locaties in de binnenstad tijdens het IDDF of bezoek Proef! de Plantage, een cultureel festival met food, cocktails, (klein-)kunst en activiteiten voor jong en oud.

MIS NIKS!
VOLG IDDF OP DE SOCIALS