IDDF RESTAURANTWEEK

DIVINE BITES


Divine Bites is een van de weinige traditionele Indiase snoep- en snackbestemmingen in West-Europa. Geniet van authentieke Indiase zoetigheden en gerechten bereid met traditionele recepten verzameld door de jaren heen van koninklijke families van India. Te zien in tv-programma's zoals Binnenstebuiten, worden Divine Bites-producten altijd gemaakt met streekproducten, de beste gedroogde noten, exotische kruiden en een oneindige passie voor gezonde snacks.


Verhaal
Oprichter Ankita Shah is een fervent foodie en ontwikkelaar van gezonde recepten. Ze was gefrustreerd over de middelmatige kwaliteit die in Nederland onder naam van Indian Food werd verkocht. Divine Bites is haar poging om exotische en gezonde Indiase lekkernijen te introduceren in de rest van de wereld.

IDDF MENU

DIVINE BITES


Speciaal samengesteld voor het International Dutch Distillers Festival (IDDF).

Voor de IDDF Restaurantweek heeft Divine Bites een variant ontwikkeld van Pani Puri, een van India's beroemdste streetfood. Bezoekers kunnen genieten van Pani Puri shots en Gulab Jamun, gemaakt met Ketel One Vodka van Schiedams eigen Nolet Distillery.

€ 14,99

 

MIS NIKS!
VOLG IDDF OP DE SOCIALS