IDDF RESTAURANTWEEK

ALLE INFORMATIE

Vind hier alle informatie over Restaurantweek 2024 tijdens het International Dutch Distillers Festival.


Dit voorjaar vindt IDDF - International Dutch Distillers Festival - voor de derde keer plaats in en rond de historische binnenstad van Schiedam. De organisatie wil met het festival een ode brengen aan Schiedam, haar industrie en de rijke geschiedenis van de stad. Een stadsfestival in het thema gedistilleerd.


Binnen het festival bieden we natuurlijk ruimte aan Schiedamse distillateurs, maar ook aan distillateurs uit binnen- en buitenland. Op die manier brengen we de wereld van gedistilleerd, en gedistilleerdliefhebbers, naar Schiedam.


De komende editie kun je weer drie verschillende onderdelen verwachten, dat betekent extra genieten van culinair eten, swingende muziek, unieke culturele activiteiten en natuurlijk het beste gedistilleerd.


Het festival zal van start gaan met de IDDF Restaurantweek van vrijdag 24 mei tot en met donderdag 30 mei 2024. Tijdens deze week kun jij genieten van speciale IDDF-menu’s en entertainment bij diverse restaurants in Schiedam. Elke deelnemende horecazaak biedt een special aan in IDDF thema. Deze special past bij het concept van de deelnemer, en kan dus variëren van een cocktail tot een heel menu of juist iets zoets. Reserveringen verlopen via de restaurants zelf.


Ontdek deze week ook meer van Schiedam tijdens ‘IDDF Around Town’. IDDF wordt afgesloten met het spetterende tweedaagse festival ‘IDDF In Concert’!


CELEBRATING DUTCH DISTILLERS DISTRICT
Het IDDF is onderdeel van de Dutch Distiller Months. Van maart t/m juni viert S'DAM het Dutch Distillers District met verschillende spraakmakende evenementen. Proef meer dan 100 verschillende soorten gins, jenevers, cocktails en mocktails tijdens het Jeneverfestival. Geniet van entertainment en ontdek verschillende rauwe locaties in de binnenstad tijdens het IDDF of bezoek Proef! De Plantage, een cultureel festival met food, cocktails, (klein-)kunst en activiteiten voor jong en oud.

MIS NIKS!
VOLG IDDF OP DE SOCIALS