
IDDF RESTAURANTWEEK
ONIRIA
Ons eten is soulfood gekleed met bloemen. Geen toevoegingen of kleurstoffen. Een concept van gekruide gerechten van hoge kwaliteit, gemaakt in kleine porties, zodat je het hele menu kunt delen en proberen.
Het doel is dat onze gerechten zo duurzaam mogelijk zijn, dus we maken het zo smaakvol dat er geen restjes overblijven. Daarom veranderen we ons menu 3 tot 4 keer per jaar om trouw te blijven aan de seizoenen en te genieten van elke kleur en smaak die daarbij hoort.
Net als bij ons thuis heeft iedereen een bord eten, of je nu vegetarisch/veganistisch/lactosevrij of glutenvrij bent; niemand zit aan onze tafel en zonder iets te eten (of te drinken).
Geniet op zaterdag 27 mei van livemuziek bij Oniria
IDDF MENU
ONIRIA
Speciaal samengesteld voor het International Dutch Distillers Festival (IDDF).
The High Gin
Loopuyt perfect serve - Lemongrass/Lime/Creative Tonic
Dry Smoky Gin Martini - Opihr Black Lemon - Dry Vermouth - Umami Bitters - Smoked Dry Lemons
Be Serious High Gin - Gin City Gin - Royal Bliss Berry Sensation
Een driegangenmenu dat bestaat uit:
Voorgerecht:
Salmon Mimosa - Carpaccio van gerookte zalm, geserveerd met een dressing van sinaasappelsap en Bobbi’s Jenever.
Palet Cleanser - Sorbet met Ketel1 jenever
Hoofdgerecht:
Rundvlees entrecote met een saus van Zeehelden Jenever en bier
Dessert:
Pornstar martini op 2 manieren: Bevat een ‘cake’ van Pornstar Martini, gemaakt met Loopuyt Gin en een shot van Juniper Bird.
