
IDDF RESTAURANTWEEK
VAN DER VALK HOTEL SCHIEDAM - ROOFTOP RESTAURANT 16TH
Rooftop Restaurant 16th neemt de gast mee in een nieuwe beleving, in de wereld van cocktails in combinatie met culinaire gerechten. Een gewaagde keuze, maar wij geloven dat dit een magische combinatie kan vormen.
Cocktails lenen zich uitstekend voor het spelen met smaken. Door verschillende dranken te mixen en gebruik te maken van kruiden, specerijen, bitters en garneringen, stellen wij dranken samen die perfect aansluiten bij de gerechten die wij serveren. De cocktails zijn gemaakt in samenwerking met BarrelProof, een Rotterdams bedrijf met een cocktail boutique.
In alle cocktails en in een aantal gerechten zitten échte Schiedamse distillaten verwerkt. Wij gaan graag de samenwerking aan met lokale ondernemers en vinden het belangrijk om Schiedam op de kaart te zetten. Het borrelt, bruist, gist en schuimt in Schiedam én dit laten we tot leven komen in het Rooftop Restaurant 16th.
IDDF MENU
VAN DER VALK HOTEL SCHIEDAM - ROOFTOP RESTAURANT 16TH
Speciaal samengesteld voor het International Dutch Distillers Festival (IDDF).
Rooftop Restaurant 16th viergangenmenu € 65,-
Tonijn | bloody mary | tomaat | basilicum | bleekselderij | Ketel 1
Octopus | venkel | chorizo | sinaasappel | Bobby,s Gin | olijfolie | venerre rijst
Black angus entrecote en stoofvlees | paddenstoelen | artisjok | snijbonen | jus verrijkt met Rynbende
Rood fruit | wit chocolade schuim | yoghurtijs | Schietroen | Dragon


