IDDF X VAN DER VALK HOTEL SCHIEDAM

SPECIAAL ARRANGEMENT


Samen met Van der Valk Hotel Schiedam heeft IDDF iets heel moois te bieden. Namelijk een voordelig arrangement met daarin een dagticket voor IDDF In Concert op 2 of 3 juni én een overnachting in het prachtige Van der Valk Hotel Schiedam! Deze deal kan je niet laten liggen.


Op vrijdag 2 of zaterdag 3 juni check je in bij Van der Valk Hotel Schiedam. In de hotelkamer ligt een exclusieve IDDF goodiebag op je te wachten.

Om 15:45 uur word je met een transfer naar het festivalterrein gebracht. Hier geniet je tijdens IDDF In Concert van alle optredens, culinaire lekkernijen en drankjes in het thema gedistilleerd. Na afloop van deze geweldige festivaldag word je via een transfer weer terug naar het hotel gebracht, waar een lekker bed voor je klaarstaat om op te laden van deze topdag.

De volgende ochtend word je uitgeslapen wakker in een van de prachtige kamers van Van der Valk Hotel Schiedam en staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. Na het ontbijt is het tijd om uit te checken maar is er nog genoeg tijd om Schiedam en haar rijke historie te ontdekken.

Wil jij gebruik maken van dit geweldige aanbod? Reserveer dan snel via www.hotelschiedam.nl/arrangementen/iddf-arrangement

Dit arrangement is beperkt beschikbaar.

IDDF en Van der Valk Hotel Schiedam zien je graag op 2 of 3 juni!

MIS NIKS!
VOLG IDDF OP DE SOCIALS