OVER IDDF 2023


Vind hier alle informatie over de tweede editie van het het International Dutch Distillers Festival!

Na een succesvolle eerste editie van IDDF - International Dutch Distillers Festival - vindt dit voorjaar het festival voor de tweede keer plaats in en rond de historische binnenstad van Schiedam. De organisatie wil met het festival een ode brengen aan Schiedam, haar industrie en de rijke geschiedenis van de stad. Een stadsfestival in het thema gedistilleerd.
Binnen het festival bieden we natuurlijk ruimte aan Schiedamse distillateurs, maar ook aan distillateurs uit binnen- en buitenland. Op die manier brengen we de wereld van gedistilleerd, en gedistilleerdliefhebbers, naar Schiedam.
Wat hebben we de eerste keer IDDF genoten! De komende editie kun je weer drie verschillende onderdelen verwachten, dat betekent extra genieten van culinair eten, swingende muziek, uniek entertainment en natuurlijk het beste gedistilleerd.
Het festival zal van start gaan met de IDDF Restaurantweek van vrijdag 26 mei tot en met donderdag 2 juni 2022. Tijdens deze week kun jij genieten van speciale IDDF-menu’s en entertainment bij diverse restaurants uit de regio. Ontdek deze week ook meer van Schiedam tijdens ‘IDDF Around Town’.
IDDF wordt afgesloten met het spetterende tweedaagse festival ‘IDDF In Concert’!

MIS NIKS!
VOLG IDDF OP DE SOCIALS