INFORMATIE

LOCATIE & BEREIKBAARHEID

Ontwikkelingen op het terrein van de Glasfabriek en groeiambities voor het Schiedamse festival, maakt dat we op zoek zijn gegaan naar een tof festivalterrein waar de sfeer van IDDF bewaart blijft. En dat is gelukt! Het Nieuwe Maasterrein, pal aan de Nieuwe Maas en in het Distillers Cluster met al zijn historie, is een prachtige plek voor het festival en maar vijf minuutjes fietsen vanaf de Glasfabriek.

Bereikbaarheid

Het Nieuwe Maasterrein is goed te bereiken met openbaar vervoer en de fiets. Navigeer naar Fortunaweg 3113AP. Let op! Er zijn werkzaamheden op de Buitenhavenweg waardoor deze deels is afgesloten. Volg de borden voor aanwijzingen. De aanlooproute is via de Nieuw-Mathenesserstraat of de Lange Nieuwstraat. 

 OV

Stap uit bij tramhalte Rotterdamsedijk. Vanaf hier volg je de borden en loop je in 15 minuten naar het Nieuwe Maasterrein.

Fiets 

Wij zorgen voor genoeg fietsenstallingen. De aanrijroute met fiets is via de Nieuw-Mathenesserstraat of de Lange Nieuwstraat. Ivm werkzaamheden op de Buitenhavenweg is deze halverwege afgesloten. 

Auto 

Er is beperkt parkeerplek. Daarom raden we af om met de auto naar IDDF te komen. Je kunt langs de Buitenhavenweg parkeren, maar de parkeerplekken zijn beperkt. Navigeer naar Fortunaweg 3113AP. De aanrijroute met de auto is via de Nieuw-Mathenesserstraat. 

WIL JE OOK DE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN?